wBox2000 munkaidő nyilvántartó modul

70000 Ft

Adatgyűjtő program és webszerver beléptető rendszerhez . 32 vagy 64 bites Windows7-től Windows szerverig tetszőleges Windows op. rendszeren működik. Virtuális gépen is futhat, felhőalapú verzió is rendelkezésre áll.

Leírás

A wBox2000 munkaidő nyilvántartó rendszert kis és közepes vállalatok, gazdálkodó szervezetek munkaidő nyilvántartási és beléptetési feladatainak megoldására fejlesztettük ki. Különböző bérlő rendszerek is sikerrel alkalmazhatják (pl. terembérlet az ott töltött idővel arányos fizetéssel). Hibás kezelés, kártya használat esetén az események utólag korrigálhatóak. Korszerű SQL adatbázis kezelő használatával a megjelenítés web alapú, így online elérhető több telephelyről, tetszőleges eszközről és platformról, beleértve az okos telefonokat is.

A rendszer együtt működhet a wBoxOpen Androidos alkalmazással, a dolgozó küldhet eseményeket a munkaidő nyilvántartó rendszernek érkezéséről, távozásáról.
Az alkalmazás e mellet igény szerint GPS adatok továbbításra is szolgálhat, adott pontból helyadatok küldhetők az érkezés igazolásául, illetve követhető a bejárt útvonal (GPS nyomkövetés)

Munkaidő nyilvántartás, munkaidő listák: normál munkaidő havi bontásban, túlóra, pihenő idő, késések. Felhő alapú szolgáltatásként is működhet, nem szükséges semmilyen külső hardver vagy szoftver.

  • 3 műszakos fix, rugalmas vagy automatikus munkarendek kezelése.
  • Jogcím kezelés: ebédidő, külső munka, cigaretta szünet, magán eltávozás, szabadság
  • Böngészőből elérhető, webről menedzselhető.
  • GSP modullal bővíthető a dolgozók tartózkodási helyének ellenőrzésére egy adott időszakban. Külön rendelhető.
  • Ingyenes távoli segítségnyújtás a beállításhoz.

    Az alapár max 50 főre vonatkozik.