wBoxPatrol Őrjárat ellenőrző modul

50000 Ft

Mobil telefonnal valamint NFC ellenőrző pontokkal és/vagy beléptető olvasókkal működő őrjárat ellenőrző rendszer.

Leírás

Mobil telefonnal valamint NFC ellenőrző pontokkal és/vagy beléptető olvasókkal működő őrjárat ellenőrző rendszer. Gyakori feladat, hogy őrzés vagy ellenőrzős céljából egy nagyobb telephely, épület megadott pontjain megadott időpontokban a járőrnek vagy az ellenőrzést végző személynek meg kell jelennie.

Az NFC ellenőrző pontok kis időjárásálló műanyag korongok, amelyek csavarral rögzíthetők a szükséges helyeken, semmilyen kábelezést nem igényelnek, áramforrást sem tartalmaznak, élettartamuk szinte korlátlan. A legtöbb mobil telefon már tartalmaz NFC olvasót, használatával nem szükséges külön eszközt beszerezni. A Google Play áruházból letölthető mobil applikációval a dolgozó a koronghoz érintve telefonját beolvassa annak kódját, amelyet időponttal ellátva tárol a wBoxPatrol alkalmazás. Amint van internet vagy WiFi csatlakozás, az adatokat továbbítja az adatgyűjtőnek. Az alkalmazás tetszőleges számú mobilra telepíthető ingyenesen.

A wBox2000 beléptető rendszer része – vagy önállóan csak ezt tartalmazza – az őrjárat ellenőrző modul. A mobiltól beérkezett adatokat az elvárások figyelembe vételével feldolgozza, és megjeleníti jól áttekinthető táblázatos formában, amely böngészővel bárhonnan elérhető. Meghatározhatók útvonalak, amelyeket be kell járni, megadhatók az egyes ellenőrző pontok közötti idők, valamint az időpontok, amikor az útvonalakat teljesíteni kell. Felhő alapú szolgáltatásként is működhet, nem szükséges semmilyen külső hardver vagy szoftver.

A csomag része:

– wBoxPatrol őrjárat ellenőrző modul.

– 3db NFC ellenőrző pont.

Az alapár max 5db ellenőrző pontra vonatkozik, korlátlanul bővíthető. Nagyobb rendszerhez, kérjük, hívjon minket.